Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایرنا، « احمد میدری» روز جمعه در نشستی خبری در موسسه فرهنگی آتیه وابسته به تامین اجتماعی گفت: میزان مستمری برای خانوارهای یک نفره 16 درصد، خانوارهای دو نفره ٢٧ درصد، سه نفره 35 درصد، چهار نفره 45 درصد و پنج نفره و بالاتر 50 درصد افزایش می یابد.

وی توضیح داد: این افزایش به همراه دریافت قبلی مستمری بگیران و همچنین یارانه ای است که به خانوارهای تحت پوشش تعلق می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میدری افزود: بنابراین برای خانوار یک نفره حداقل دریافتی از 530 هزار ریال ( 53 هزارتومان) به یک میلیون و 480 هزار ریال( 148 هزار تومان) و برای خانوار پنج نفره از یک میلیون ریال(١٠٠هزارتومان) به همراه یارانه به چهار میلیون و 650 هزار ریال(465 هزار تومان) افزایش می یابد.

وی در ادامه بیان داشت: خانوارهای دو نفره مددجویان از محل اعتبار دستگاه اجرایی 610هزار ریال و از محل هدفمندی یارانه ها یک میلیون و 890هزار ریال، خانوارهای سه نفره از محل دستگاه اجرایی 720هزار ریال و ار محل هدفمندی یارانه ها 2میلیون و 530هزار ریال و خانوارهای چهار نفره از محل اعتبار دستگاه اجرایی 810هزار ریال و از محل هدفمندی یارانه ها سه میلیون و 370هزار ریال دریافت خواهند کرد.

میدری در ادامه بیان داشت: طرح افزایش مستمری مستمری بگیران نهادهای بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) از 2سال پیش به کمیسیون اجتماعی دولت رفته بود و تبادل نظرهای گوناگونی در خصوص آن صورت گرفت که در نهایت به نظام چند لایه تامین اجتماعی رسیدیم.

وی گفت: براساس نظام چند لایه تامین اجتماعی، جامعه به گروه های مختلف تقسیم می شود که برای هر لایه بسته به نیازهای آنها راهکارهایی تبیین شده است.

معاون رفاه اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره لایه اول گفت: این لایه خود به دو گروه تقسیم می شود که شامل گروهی که به طور کامل ناتوان هستند (سالخوردگان و معلولان شدید) و همچنین گروهی که می توان از طریق مهارت آموزی به آنها کمک کرد.

به گفته میدری ، این پیشنهاد با معاونت اجتماعی سازمان برنامه و بودجه و در اداره کل امور رفاه اجتماعی بحث شد و در دولت تدبیر و امید موفق به اتخاذ راهکاری برای یاری به خانوارهای یاد شده ، شدیم.

وی گفت: باوجود تمام تلاش هایی که دولت یازدهم انجام داد و توانست قدرت خرید مردم را افزایش دهد اما هنوز با شرایط مطلوب فاصله داریم اما به جد برای کاهش این فاصله در دولت تلاش می شود.

میدری بودجه افزایش مستمری ،مستمری بگیران را 40هزار میلیارد ریال ذکر کرد که در بودجه سال 1396 تخصیص یافته است.

به گفته وی، همچنین سال گذشته 15 هزار میلیارد ریال برای اشتغال اقشار تحت پوشش سازمان های حمایتی تخصیص یافت که 12هزار میلیارد ریال برای خانوراهای تحت پوشش کمیته امداد و سه هزار میلیارد ریال برای نهاد بهزیستی بوده است.

**حقوق بازنشستگان کشوری
وی درباره میانگین حداقل حقوق بازنشستگان کشوری گفت: میانگین حقوق بازنشستگان کشوری در سال 1388 به میزان 2 میلیون و 900 هزار ریال(290هزار تومان) بود که در سال 1389 با 6 درصد افزایش به سه میلیون و 100 هزار ریال (310هزارتومان) رسید .نرخ تورم در آن سال 12.4درصد بود.

میدری ادامه داد: در سال 1390 حداقل حقوق بازنشستگان کشوری به سه میلیون و 410 هزار ریال(341هزار تومان با10درصد افزایش) رسید که نرخ تورم 21.5درصد بود. این دستمزد در سال های 1391 و 1392 به ترتیب به سه میلیون و 920 هزار ریال( 392هزار تومان با15درصد افزایش) و چهار میلیون و 900 هزارریال (490هزار تومان با 25درصد افزایش ) رسید. نرخ تورم در این سال ها به ترتیب 30.5 و 34.7درصد بود.

معاون رفاه اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه افزایش دستمزد بازنشستگان کشوری در سال1393 با 20درصد افزایش به شش میلیون ریال(600هزار تومان ) رسید، گفت: نرخ تورم در آن سال به 15.6درصد کاهش یافت و افزایش دستمزد بیشتر از نرخ تورم بود.

وی دریاره سال 1394 گفت: در آن سال دستمزد با 14درصد افزایش به هفت میلیون و 500 هزار ریال (750هزار تومان) رسید و نرخ تورم 11.2 درصد بود. سال 1395 که افزایش حقوق به شکل پلکانی بود به طور میانگین با 12درصد افزایش، حداقل حقوق به 9 میلیون ریال(900هزار تومان ) رسید اما نرخ تورم تک رقمی شد.

میدری درباره سال جاری نیز گفت: حقوق بازنشستگان کشوری در سال 1396 به میزان حداقل بیش از 20 درصد افزایش می یابد.

وی پیش بینی کرد حداقل حقوق بازنشستگان کشوری به 11 میلیون و 500 هزار ریال (یک میلیون و 150هزار تومان) در سال 96 افزایش یابد.

میدری گفت: در دولت یازدهم حقوق بازنشسته ها به طور واقعی 27درصد افزایش یافت، اما در سال های 1388 تا 1392 حقوق ها با توجه به افزایش نرخ تورم در واقع 50 درصد کاهش هم یافته بود.

وی توضیح اد: در صورتی که به طور میانگین دولت سالانه چهار درصد حقوق بازنشستگان را افزایش دهد پس از 15سال حقوق یک میلیون ریالی (100هزار تومان) 180واحد بهبود می یابد که این به معنای سه برابر شدن رفاه اجتماعی است.

**افزایش یارانه نگهداری معلولان
میدری در ادامه این نشست خبری به افزایش یارانه تخصیصی نگهداری معلولان به 6 میلیون و 700 هزار ریال در سال جاری اشاره کرد و گفت: یارانه نگهداری معلولان در سال 1388 برابر با یک میلیون و 80 هزار ریال (108هزار تومان) بود که در سال 1392 به 2 میلیون و 800 هزار ریال (280هزار تومان) افزایش یافت.

وی هزینه نگهداری یک معلول بابت سه شیفت را شامل حقوق مددکاران، هزینه های غذا و درمان و سایر موارد عنوان کرد.

وی با بیان اینکه میانگین مستمری مددجویان در سال 1380 به میزان 102هزار ریال (18درصد حداقل حقوق کارگری ) بود، افزود: این هزینه در سال 1384 به 254هزار ریال افزایش یافت که 21درصد حداقل حقوق بود اما بتدریج در سال های بعد این روند کاهشی شد و تا سال 95 به 732هزار ریال (9درصد) رسید.

میانگین مستمری مددجویان در حالی در دولت های نهم و دهم روند کاهشی داشت که کشور بهترین سال های درآمدهای نفتی را در آن دوران تجربه کرد.

میدری در ادامه گفت: در سال های 1393 و 1394 هم به دلیل مشکلات مالی دولت تدبیر و امید، نتوانستیم این میزان(732هزار ریال) را افزایش دهیم، اما دولت برای سال 1396 این میزان را به شکل مطلوبی افزایش داده است.

معاون رفاه اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در سال 1389 که یارانه نقدی به مردم پرداخت شد، فقر تا حدودی کاهش یافت اما در سال های 1391 و 1392 که نرخ تورم به شکل فزاینده ای افزایش یافت به تبع آن فقر هم در جامعه فزونی گرفت.

میدری گفت: پیشنهاد معاونت رفاه اجتماعی افزایش مستمری برای کمیته امداد و بهزیستی بود که این موضوع در کمیسیون اجتماعی دولت بررسی شد و پس از 40نشست تخصصی به کمیسیونی که وزیران اجتماعی دولت در آن مشارکت داشتند فرستاده شد که پس از کسب رای مثبت به هیات وزیران رفت.

**سرانه بیمه روستاییان
وی درباره بیمه روستاییان گفت: سرانه بیمه روستاییان در سال 1392 ماهانه 60هزار ریال بود که در سال 96به 300 هزار ریال افزایش یافته است.

میدری تاکید کرد: دولت تدبیر و امید همه تلاش خود را برای کاهش فقر در جامعه و توانمند کردن اقشار پایین جامعه انجام می دهد تا بتواند قدرت خرید اقشار محروم را به شرایط قابل قبولی برساند.

وی تعداد خانوارهای تحت پوشش کمیته امدام امام(ره) را بیش از 2 میلیون و 200 هزار خانوار و تحت پوشش سازمان بهزیستی را 670 هزار خانوار ذکر کرد و گفت: میانگین اندازه خانوار در این اقشار 2.3نفر است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۱۴۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | حقوق حداقل‌بگیران چند درصد افزایش می یابد؟
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • واگذاری ۶۴۵ اشتراک رایگان گاز در استان چهارمحال‌وبختیاری
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟